GiroLanza participa en la Maratón de TV3

El dia 17 de desembre en tota Catalunya es va celebrar el dia de la Marató de Tv3 i Catalunya Ràdio, aquest any dedicada al ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

L'equip de GiroLanza de Girona va voler participar en aquest esdeveniment per demostrar la nostra solidaritat i la nostra col·laboració amb aquesta bona causa. Per a això el dia 15 de desembre vam posar una taula davant del Centre Cívic del Barri Vell-Mercadal en la qual, per un preu simbòlic, s'oferia un got de xocolata calenta amb melindros; a part d'això, la gent que volgués, podia comprar nombres per la rifa d'una panera consistent en un petit lot de manualitats fetes pels membres de GiroLanza, i aportacions diverses aportades també pels mateixos.

 

Els diners recaptats va ser la nostra petita aportació a la lluita d'aquestes malalties.

La Rifa també va trobar el seu guanyador.

Nº 24 - Belén Herrero. Felicitats!

Moltes gràcies a tota la gent que ha participat!

¨Tots tenim un costat bo. O molt bo¨

 

El día 17 de diciembre en toda Cataluña se celebró el día del Maratón de Tv3 y Catalunya Ràdio, este año dedicada al ictus y las lesiones medulares y cerebrales traumáticas.
El equipo de GiroLanza de Girona quiso participar en este evento para demostrar nuestra solidaridad y nuestra colaboración con esta buena causa. Para ello el día 15 de diciembre pusimos una mesa  delante del Centro Cívico del Barrio Viejo-Mercadal en la que, por un precio simbólico, se ofrecía un vaso de chocolate caliente con melindros; aparte de esto, la gente que quisiera podía comprar números para la rifa de una panera consistente en un pequeño lote de manualidades hechas por los miembros de GiroLanza, y aportaciones varias llevadas acabo también por los mismos.
El dinero recaudado fué nuestra pequeña aportación a la lucha de estas enfermedades.

La Rifa también encontró su ganador.
Nº 24 - Belén Herrero. Felicidades!

¡Muchas gracias a toda la gente que ha participado!

¨Todos tenemos un lado bueno. O muy bueno¨