Dolors Cano Garcia

Educadora Social y Insertora laboral

Trabajando

"Actúa como debas que con la moneda que pagues, te pagarán."

 

Sóc una apassionada de la meva professió. Aquesta  és una font permanent d'aprenentatge, això, m’ha permet estar sempre actualitzada. Precissament la vaig triar per adquirir eines per dedicar-me al que realment m'omple. Ser educadora social s'ha convertit en la meva manera de veure el món. Crec que acompanyar i donar eines a les persones és una gran experiència vital. Hi ha tantes necessitats socials i àmbits en el que pots intervenir...

 

La meva formació, i en els més de 30 anys d’experiència laboral, o quan he realitzat pràctiques o bé fent voluntariat, m'han facilitat l'adquisició de destreses que em permeten ser molt creativa,  empàtica i resoldre situacions amb autonomia. Sóc una persona molt compromesa, optimista,  amb gran facilitat pel treball en equip i per adaptar-me als canvis.Totes aquestes i moltes més són les meves competències personals.

 

Durant la meva trajectòria professional he treballat en diferents àmbits i en les diferents funcions, sempre he destacat per la meva habilitat per a generar espais de confiança entre les persones, establir i propiciar un clima cordial de treball,  contribuint en  l'assoliment dels objectius i de les tasques que se m'encomanen amb molta implicació.

 

Us animo a veure el meu CV si penseu que sóc una persona amb el perfil que necessiteu.

¡Síguenos!